شرایط پناهندگی در فرانسه چیست؟

19 پاسخ

  1. leila Djalilzadeh می‌گه:

    سلام لیلا جلیل زاده هستم معلم زبان فرانسه در موسسات آموزشی مدت 12 سال است که مشغول تدریس هستم در niveau debutant et intermediaire با مدرک دانشگاهی زبان و ادبیات فرانسه در مقطع لیسانس و فرهنگ و زبانهای باستان در مقطع فوق لیسانس .ایا شرایط پذیرش و زندگی در کشور فرانسه را دارم ؟

    • F A R می‌گه:

      با سلام. شما می توانید با دانشگاه های فرانسه مکاتبه کنید و در صورت پذیرش از دانشگاه از سفارت فرانسه در ایران درخواست ویزا دانشجویی کنید. موفق باشید.

  2. نادیا می‌گه:

    سلام، من حدود سه ماه هست که اقامت ده ساله فرانسه را گرفتم، در حال حاضر در شهر بوردو هستم ولی فرصت دارم تا شهر محل اقامتم را انتخاب کنم، آیا اجازه دارم شهر نیس را انتخاب کنم؟ از حق و حقوق من چیزی قطع یا کم نمیشود

    • F A R می‌گه:

      سلام. ما در این مورد اطلاعات دقیق نداریم. بهتر است از مسئولین مربوطه در شهر خود سوال کنید. پیروز باشید.

  3. زهرا داودي می‌گه:

    سلام من الان يك هفته هست كه به دليل داشتن ويزاي فرانسه و قانون دبلن ،اولين ورود شينگن كشورآلمان به من جواب منفي داده است و بايد ترك خاك به مقصد فراتسه كنم و در فرانسه درخواست پناهندگي كنم زيرا ويزاي من از كشور فرانسه بوده است لطفا شرايط و اطلاعاتي در اختيار من قرار دهيد متشكروسپاسگزار هستم

    • F A R می‌گه:

      سلام. متاسفانه ما در این زمینه اطلاعات دقیق نداریم. با سازمان هایی که به امور پناهندگی رسیدگی می کنند مراجعه کنید. موفق باشید.

      • Delara می‌گه:

        سلام با ويزا يي كه از كشور فرانسه گرفتين بايد اول وارد فرانسه بشيد ،چون احتمالا وارد كشور ديگه بشيد برتون ميگردونن فرانسه .

  4. مهاجر می‌گه:

    سلام خانم داودی
    من و خانواده ام دقیقا میخواهیم با ویزای فرانسه(شینگن)مستقیم از ایران وارد المان شویم
    ایا این مسیر رو پیشنهاد میدهید یا احتمال دارد مثل شما با قانون دوبلین جواب منفی بگیریم و به فرانسه فرستاده شویم
    ایا بعد از جواب منفی در المان وکیل های اونجا نمیتوانند کاری بکنند؟
    ممنون

  5. Amir می‌گه:

    سلام. میخواستم بدونم زمان ورود به ایتالیا یا اتریش میتونیم با ترن به فرانسه بیاییم . و اینکه در شهر خاصی در فرانسه باید اعلام پناهندگی کنیم یا نه ؟

  6. Delara می‌گه:

    سلام من دلارا هستم والان دوماه است كه در كمپ پناهندگي آلمان هستم ،با ويزايه شينگن فرانسه اومدم ،اول وارد كشور فرانسه شدم و بعد با قطار به آلمان اومدم ،من شامل قانون دوبلين شدم و دوماه است كه هنوز هيچ جوابي دويافت نكرده ام ،ولي تمام ايرانيهايي كه از فرانسه اومدن جواب منفي گرفته اند وبايد برگردن فرانسه ،وكيل هاهم ادعا ميكنن كه كاري ازشون بر نمياد ،خلاصه كه همه تو بلا تكليفي به سر ميبريم و هيچ فرد و يا اداره يا وكيلي پاسخ گو سئوالات ما نيست و راهنمايي درست نميشيم .

  7. الهام می‌گه:

    سلام ،ميخواستم بدونم دوستاني كه اينجا گفتن بايد برگردن فرانسه الان مشكلشون حل شده؟ ميشه مارو در جريان بذارن؟

  8. فریبا می‌گه:

    سلام خسته نباشید من سه ماهی میشه قبولی ده ساله از کشور فرانسه گرفتم اما دختری دارم که بعد از سه ماه 18 سالش میشود ولی او نمی خواهد پناهنده شود او چطور میتواند به تحصیلش ادامه دهد و در کنار خانواده باشد

    • F A R می‌گه:

      با سلام. می تواند از یکی از دانشگاه ها و یا موسسات اموزشی فرانسه درخواست پذیرش تحصیلی بگیرد و برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کند. برای اطلاعات بیشتر درباره پذیرش دانشگاه می توانید با انجمن فرهنگی امید تماس بگیرید.

  9. Ari می‌گه:

    سلام دوستان به نظرتون من و خانوادم با ويزاي شنگن ايتاليا وارد المان بشم و پناهندگي بگيرم يا با ويزاي فرانسه دوستان ميگن از فرانسه دوبلين ميخورن ايا واسه ايتاليا هم به همين سختي دوبلين ميخورن ؟ممنون

  10. Babak می‌گه:

    سلام به تمامی دوستان من ساکن شهر نیس هستم و خلاصه و مفید به همه سوالهای دوستانم میگم متاسفانه قانون دوبلین به شدت اجرا میشه که زمینی چه هوایی که اولش بری آلمان چه ایتالیا ویزات ازکشورفرانسه باشه و انگشت نگاری که دادین در سفارت یعنی شما اول وارد خاک فرانسه در تهران شدید پس هر جاییکه برین دوبلین میشین خیلی از دوستان ایرانی هستن که از آلمان و هلند مخصوصا اتریش دوبلین میشن همه بچه های ایرانی هم که اینجا ناراحتن که فرانسه نموندن باید دوباره از نو شروع کنن چون چند ماه عقب میوفتن دوستان بدونین قانون دوبلین جدیدا بینهایت به سختی اجرا میشه و بدونین انگشت شما کمتر از ۱۵دقیقه در میاد همه این حرفا چرته چند ماه طول میکشه. قبل مهاجرت لطفا از کشور خودتون مطمئن بشین که کجا میخواین برین با آرزوی موفقیت برای تمامی هموطنانم

    • پیمان می‌گه:

      سلام به همگی دوستان عزیز از هر کشوری ویزا بگیرید حتما و حتما به همون کشور درخواست پناهندگی بدید و عمرتون رو تو کشور دیگه تلف نکنید چون هر جای اروپا برید برتون میگردونن به کشوری که انگشت دادید .
      در ضمن زمانی که با ویزا می یاید به شدت سخته پناهندگی گرفتن و بیشتر دوستان رد شدن اونم بعد از دو سال و نیم
      ۱_ کشورتون رو از مبدا انتخاب کنید با ویزا
      2_ اگر با ویزا میاید کیس بسیار قوی داشته باشید چون میپیچوننتون
      ۳ _ واقعا تصمیم کبری بگیرید برای اومدن چون خیلی ها سختیها رو تحمل نیاوردن و برگشتن
      ۴ _ امیدوارم کشورمون از دست اشغالگرا آزاد بشه که بخاطر داشتن حداقل شرایط زندگی اینهمه سختی رو مجبور نشیم تا دو سه سال تحمل کنیم
      ۵ _ هدف داشته باشید . حالا بریم ببینیم چی میشه مطمئن باشید هیچی نمیشه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *